Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari Solutie hi-fi > 2x100Watts / buget: 1200-1400RO


Guest selwe

Recommended Posts

De ceva timp ma tot gandesc ce solutie audio sa achizitionez. Ba sa incopesc eu ceva cu bani mai putini, ba sa iau niste kit-uri si sa mai lipesc eu cate ceva... Intr-un final (din considerente de timp si comoditate) am zis sa scot niste RONi si sa imi iau o pereche de boxe alaturi de un amplificator (toate de-a gata).

 

Eu am gasit urmatoarea varianta:

 

SET BOXE CASA BLUE TECH SP-858FR

link: http://www.homesound.ro/-p-1280.html

 

Amplificator audio stereo 2x500W AMP10000KN

link: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 2aaf94eef2

 

 

Ce parere aveti despre cele de mai sus, eventual daca aveti alte recondari, va rog vi le exprimati, am nevoie de vocea cunoscatorilor si stiu ca am nimerit unde trebuie.

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
:nebunrau: In aceasta sectiune a forumului este vorba de sonorizari, deci nu ai nimerit bine pentru solutii hifi (adica de casa?).Tu ce vrei de fapt?Primele boxe (bluetech)sunt de casa si nu stiu daca e ceva de capul lor, asculta-le inainte daca vrei sa le cumperi. Pretul e pe pereche Behringerurile sunt pentru sonorizari si pretul e pe bucata. Amplificatoarele sunt de fapt de 2x100 si ceva si nu-mi inspira incredere. :ras:
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines