Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri L766WA


Guest selwe

Recommended Posts

Va salut!

 

Am gasit urmatoarea pereche de boxe care, cel putin ca aspect, zic eu ca arata bine. acum, nu stiu cat de performante sunt, oricum, banuiesc ca la banii astia sunt departe rau de ceea ce inseamna cu adevarat hi-fi. daca stie cineva ceva, il rog sa ne comunice (in primul rand mie si apoi celorlalti eventuali interesati). Actualmente am un batran Genius 5.1 sw5000. Daca as adauga la setul acesta de boxe si un subwoofer, credeti ca ar fi diferenta majora de calitate sonora (nu de putere posibila - care e evidenta) comparativ cu Genius?

 

(L766WA) INCINTE HI-FI 350W CULOARE NUC 2BUC

link: http://silstar.ro/l766wa-incinte-hifi-3 ... -7545.html

 

Multumesc.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nu-ti recomand acele cutii cu difuzoare daca pot sa le zic asa...Genius se aude de 10 ori mai bine...Since astea sunt doar cutii...Punct!

da, cred.voiam sa mai aud o parere care sa-mi confirme banuielile. multumesc frumos pentru raspuns. ma tot gandesc la o solutie cat de cat de calitate intr-un buget de vreo 1100RON. Voiam sa iau niste kit-uri de la domnul sorteh, sa-i fac eu alimentarea... Am niste traf-uri cu tole de vreo 200VA, trebuie rebobinat secundarul, dar stau foarte rau cu timpul... mai scuteam niste bani...Cel mai bine mai deschid un topic "solutie hi-fi > 2x100Watts / buget: 1200-1400 RON"Sper sa-mi fie scuzata "poluarea" formului cu atatea posturi neinteresante, eventual, daca se considera de cuviint, adminii pot sterge acest post.
Link to comment

Mai bine ca ai intrebat..Si eu acuma cativa ani am facut niste alegeri in materie audio de care nu am fost multumit si a trebuit sa scap de ele.Decat sa dai 250 ron pe alea mai bine bagi banii la ciorap,strangi o suma decenta si baietii de aici in functie de ce vrei sa faci cu boxele iti vor recomanda ceva decent in banii pe care ii ai!Numai bine si spor la boxe!

Link to comment

@alex tm multumesc inca o data pentru opinii, aveam nevoie de putina apa rece ca sa ma trezesc... ai dreptate, cel mai bine, pun un banut deoparte si iau ceva decent.am deschis si topicul mai sus amintit, am gasit eu ceva, dar cel mai bine, ascult parerile cunoscatorilor de aici.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines