mitalimbasan Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Buna ziua tuturor. Am acest tv platinium din 2005 si tocmai acum de ceva timp culorile nu mai sunt la fel de curate.Si in plus lipseste cu desavarsire culoarea ROSIE. Doar temporar si tine cateva minute mai apare si aceasta culoare rosie. Am ceva cunostinte de electronica, prin urmare daca cineva ar putea sa imi spuna ce si unde as putea sa repar problema sau sa schimb ..etc in acest televizor. Va multumesc anticipat.Mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi71 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 pai dupa descriere pare sa fie ori un contact ori tubul i a uitati va la cele trei filamente sunt aprinse toate? (cele de pe gitul tubului cinescop) cel de rosu al trebui sa fie primul din stinga privit din spate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitalimbasan Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Dl Cristi da se aprind toate trei culorile pe tub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Refa lipiturile pe placa TK si/sau ... schimba soclul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitalimbasan Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Dl Leoncris am refacut lipiturile de pe placuta cu soclu si cred ca acolo a fost defectul.Acum merg normal culorile. Va multumesc la amandoi pt ajutor si sfaturi. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.