Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv PHOCUS TV 20S


Recommended Posts

Buna ziua.Va rog daca se poate sa-mi spuneti ce sasiu ar fi la TV color crt PHOCUS TV 20S.Are in componenta urmatoarele:proc si jungla STV 2246H, SDA 5535 A071,sunet TDA2822, in alimentare TDA1684 P si tranzitor K 2750 iar final linii BU 508 DFI.Pe sasiu exista o eticheta de hartie pe care scrie: C1 20 HL1 P BG TXT 2HP NTSC Z A OFF.Va rog astept raspuns.Daca trebuie alte date desi nu stiu ce ar m-ai putea sa fie va rog intrebati-ma.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Va rog nu va certati, oricum defectul este in alimentare.Inculpatul pare a fi TDA 16 846P defect.Sursa nu porneste.Va multumesc pt ajutor si o sa va spun rezultatul dupa ce schimb TDA respectiv.( Oricum nu este nici una din scheme corecta, este o combinatie de scheme),oricum m-ati ajutat foarte mult cu aceste scheme.

Link to comment
Share on other sites

Maine innainte sa schimb CI voi verifica mai atent si cele 2 rez de 3M9 si 1M si va voi comunica.Acum dupa masa am cumparat si CI respectiv.Maine daca vom trai vom vedea.Decedatul a reanviat.Rez de 3M9 si 1M au fost bune defect a fost CI din alimentare cu scurt intre pinii 12 si 13( 12 masa, 13 comanda la mosfet).Va multumesc tuturor pt ajutor si spor in afaceri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines