Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest comanas

tv sony bravia KDL-32L4000

Recommended Posts

Guest comanas

salutari la toti meseriasii de pe acest forum,am deschis acest subiect cu speranta ca ma puteti ajuta cu ceva idei despre un tv sony bravia,model KDL-32L4000 pe care l-am cumparat de pe okazii si vreau sa-l repar,bineinteles cu ajutorul vostru.tv-ul se manifesta cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=ccnaFGU1lrI ,este nedesfacut si ma intereseaza daca a-ti mai intalnit defectiunea si de unde poate fi,va multumesc anticipat,o seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Greu de spus,un asemenea defect poate proveni din mai multe cauze care dă aceeastă manifestare,trebuie desfăcut și luate sursele in primul rînd la verificat cu un osciloscop,verificat daca nu sunt pene de contact,poate fi un traseu întrerupt pe o pamblică,soft schimbat etc.

Link to comment
Share on other sites

Guest comanas

multumesc pentru interventii,dupa ce am mai cautat pe net unde nu prea am gasit informatii,am inteles ca e posibil sa fie modulul t-con board sau folie dezlipita panel,e o problema generala la sony,inca nu am schimbat condensatorii din sursa,mai atasez cateva poze cu imagine si astept in continuare parelile voastre numai bine!

post-18737-139829326517_thumb.jpg

post-18737-139829326522_thumb.jpg

post-18737-139829326527_thumb.jpg

post-18737-139829326532_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

e defect de panel. altul nou.

De unde atata siguranta in a spune un diagnostic la un Sony model destul de nou????Cam cate aparate de acest tip ati reparat???...Eu zic ca este un defect de soft,bafta.
in orice caz am intalnit cel putin de 3 ori acest tip de defect.
Link to comment
Share on other sites

Guest comanas

salut din nou,aseara l-am desfacut bucati si am ajuns clar la concluzia ca defectul este pe placa lvds,cea care face sincronizarea ,va dati seama ca am avut acces limitat la aceasta placa,am masurat siguranta pe ea era ok,aceasta e inculpata:post-18737-139829326773_thumb.jpg rezolvarea de moment pana gasesc acest modul lvds sa caut doua puncte unde am montat o rezistenta reglabila pana s-a sincrunizat dar undeva pe display a ramas o linie de 0.5mm care se aprinde diferit dar pt moment e satisfacator.stiu ca aceste placi se repara,rog pe toti care pot repara lvds sa-mi dea si mie o idee,sau eventual de vanzare,modelul este:LTY320AB02,astept in continuare sugestii,numai bine!

Link to comment
Share on other sites

Guest comanas

va multumesc pentru interventii,dupa ce am inlocuit placa lvds defectul persista,deci BAZA si DAN COD au avut dreptate ,intre timp am aflat ca la majoritatea tv sony care au display samsung au picat panelurile . Eu am gasit doua puncte pe lvds unde am pus o rezistenta si acum sincronizeaza dar a ramas o dunga fina orizontala de un pixel undeva la 10 cm in partea de sus la display si de atunci merge asa,banuiesc o intrerupere in display,de aceea va rog daca stiti o metoda de remediere sau aveti un display sh la un pret decent va rog sa postati. Ma intereseaza doar sticla,fara invertor si lvds.modelul este :LTY320AB02, produs de samsung,multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines