Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest jully

TV 1423 NEO

Recommended Posts

Am o problema cu TV 1423 NEO. Imaginea variaza, cand se micsoreaza pe verticala cand se mareste, insa niciodata nu e la capacitate maxima. Deasupra si dedesubtul imaginii, ecranul este negru.

Ar putea sa imi spuna careva care e problema? E posibi sa fie de la traful de linii?

 

Cam asa arata:

Posted Image

 

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

intre timp a pocnit ceva de la spate si a putin fum, deci nu cred ca mai pot face vreo ceva. Multumesc oricum pentru raspunsuri.

Du-te cu el la un service tv. Inca sunt sanse sa-l rezolvi. Din pacate asta e calitatea chinezariilor actuale. Mult mai bune sunt aparatele din anii 90.
Link to comment
Share on other sites

sa nu mai deschid alt topictv modelul din titlu a venit de la "meserias " fara a 1015 schimbat si cu consecintele de rigoare....dupa ce am schimbat cam tot ce era de schimbat dupa supravoltarea de rigoare am constatat ca sursa nu-si "tine gatul",am schimbat dioda pe 110v, a1015.c3807,pot sr 2k(defect) si totusi in consum cu bec de 60w nu pleaca.in st-by exista 110.12.5vceva idei ....suplimentare?

Link to comment
Share on other sites

eu cer parerea cuiva care stie sau a intilnit defectul,in ideea de a rezolva mai repede problema,nu sunt incepator si asta o stiu multi,sasiul nu este tocmai cunoscut si defectele sunt oarecum provocate de nestiinta altora,de aceea subliniez ca masuratorile de baza sunt facute

Link to comment
Share on other sites

...nu aveti o sursa UPS001 la indemana,de proba?!?! :nas:Ledul e bicolor?rosu/verde? Aprins pe ce culoare? St-by? Parca ceva nu se ''leaga''!! Cum debiteaza sursa 110v si toate tensiunile ok daca nu este ...comandata si pe deasupra cand cuplati sarcina la ea .....cad toate tensiunile!!!Parca tot in primarul sursei ''ceva'' nu e in regula!! Stiu ca sant n'spe variante cu A105 ce trebuie schimbat cu A1013 , optocuplorul si potentiometrul dar totusi in gol se poate regla tensiunea de 110v....din potentiometru?!?!Cred ca ,ori sant ceva fisuri,contacte imperfecte inca in primarul sursei....ori ceva rezistenta ''intinsa'' sau condi placheta ''intrerupt'' nu scurt,ca atunci ar fi ars ceva....componenta activa(zener,tranzistor)E adevarat ca dupa interventii anterioare ''calificate'' pot aparea defecte gen ....''x-file'', provocate cu sau fara intentie.... de cel ce a intervenit in tv :sparge:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines