Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC17F676

Guest fakaretzu

Recommended Posts

Guest fakaretzu

Salutare! Ma poate ajuta cineva sa-mi scrie(rescrie) un PIC17F676 care comanda un montaj la o cada cu hidromasaj? Multumesc anticipat!

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Cum ati dedus ca ar fi el?Cat despre re scriere dupa cel vechi nu poate fi posibil daca cel care spuneti ca ar fi stricat nu comunica la rogramare(poate are doar iesirile stricate dar nu cred).Iar crearea de alt soft este cam imposibil...trebuie stiuta schema ce timpi se folosesc ce face cum face.... si banuiesc ca este vorba de pic16f676

Guest fakaretzu

il banuiesc ca el ar fi cauza, deoarece am schimbat toti condensatorii din montaj si uln2003 care e comandat de pic, montajul e folosit la o cada cu hidromasaj, problema care ma framanta este aceea ca daca alimentez montajul de pe o zi pe alta functioneza normal in prima faza, dupa care incepe ori sa nu mai ia nici o comanda sau sa ia comenzi aiurea!

Guest fakaretzu

nu are cuart, am 4 ci respectiv pic 16F676, ULN2003APG, M62429 volum radio, UTC2003 final audio, 2 surse de 5V care au fost verificate si sunt bune, 3 relee pt. motor, radio si lumina, restul condensatori si rezistente si puntea redresoare, condensatorii au fost schimbati cu unii noi, diodele si rezistentele verificate, ULN a fost schimbat cu unul nou! A mai ramas PIC-ul!?

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines