Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest seby xwy

am un audi a6 si nu porneste

Recommended Posts

Guest seby xwy

Salut pe toti de pe acest forum.Vin cu o problema ce ma macina de ceva timp,am un a6 din 2000 motor 2.5 150cp cutie automata,cu ceva timp in urma am lovit baia de la cutia de viteze si am fisurat-o,am tractat-o pana acasa si am chemat un mec sa rezolve problema.A incercat sa porneasca motorul dar nici o sansa,nu mai voia deloc.A pus testerul pe ea si a spus ca e dusa pompa de injectie,iar in privinta cutiei sar putea sa trebuiasca schimbata.Se poate sa fie afectata pompa in acest caz?stima

Link to comment
Share on other sites

Probleme de la pompa de motorina sunt cinteva, fara un cod de eroare nu cred ca sti enimeni ce are , poata sa fie senzorul de axa al pompai , sa nu mai deschida electrovalva de motorina , pistonasu de avans, etc.Mai ales ca pompa ta este vestita vp44 daca nu ma insel.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines