Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest nikolas

Mitsubishi C21T7E

Recommended Posts

Guest nikolas

Buna ziua ,Am acest tv , cred ca sasiu EE5 , nu reusesc sa intru in meniul de cautare . Cand apas tasta MENU de pe telecomanda , la prima apasare apare meniul cu stralucirea ,contrast , culori . La a 2-a apasare , apare , probabil in slovaca , un mniu- pt sistem : auto , pal sau secam- TITULKOVANI - ZAP , VYP , UMLC- CASOVI SPINAC - ZAP , VYP Tvul are microprocesor SAA 5291PS-003 , memorie 24C04 , alimentare TEA2261 , selector UV 1315/I SY . Rog mult daca ma poate ajuta cineva sa intru in meniul de cautare si programare canale . Mentionez ca pe forumul "microprocesoare" nu am acces . Multumesc mult .

Link to comment
Share on other sites

Guest nikolas

Am incercat tot felul de combinatii de pe telecomanda care este RM-07901 . Nu pot modifica prea multe , doar ca in dreptul TITULKOVANI ZAP mai sunt trei cifre 888 . Cand bifez aceasta optiune , cele 2 cuvinte se coloreaza din albastru in galben , cifrele 888 raman albastre . Apoi cand apas tasta MODE de pe telecomanda , in locul cifrelor 888 apar 3 liniute galbene , ca si cand asteapta introducerea unui cod . Nu stiu cum sa-l deblochez , poate ar ajuta un dump de memorie , am cu ce rescrie memoria , sau sa incerc cu una goala ? Multumesc

Link to comment
Share on other sites

1. TV turned on

2a. Press '1' then '2' then '7' then '0' for Option Menu

Never select any RESET Doing so will erase all Data and ruin your week!

2b. Press '1' then '2' then '5' then '7' for Circuit Adjustment mode.

 

2c. Press '1' then '2' then '5' then '9' for Convergence Adjustment mode.

 

3. Press 'Adjust left or right' to select the item.

4. Press 'Adjust up or down' to change the data.

5. When you have made all the adjustments you want turn the set off to exit.

 

cu Telecomanda RM07901

Link to comment
Share on other sites

Guest nikolas

Sper ca am inteles bine , imi cer scuze , sunt mai in varsta si n-am facut engleza . Deci cu tv-ul pornit , am tastat succesiv cele 4 taste , in ordinea data . Nu s-a intamplat nimic . Am luat Suplimentul nr. 5 Depanatorul si am incercat intrarea in service , tastand codurile pt alte modele de Mitsubishi . Apasand combinatia MENU si 2 3 5 7 , mi-a aparut scris pe ecran V4.02 T7 TUN 1 Probabil versiunea procesorului... Astept si alte pareri . Multumesc mult .

Link to comment
Share on other sites

Guest nikolas

Nu ma poate ajuta nimeni sa intru in meniul de cautare si programare la acest tv ? Am incercat cu tv-ul pornit sa tastez , dupa cum a spus userul " leoncris" sa tastez 1 2 7 0 , sper ca am inteles bine dar nu apare nimic . Banuiesc ca e in mode hotel . Ma poate ajuta cineva sa-l deblochez ? Faptul ca pe eticheta din spate scrie in ruseste , maghiara , polona , ma face sa ma gandesc ca nu e chiar o raritate . Multumesc .

Link to comment
Share on other sites

De pe butonul de MENIU de pe telecomanda nu puteti accesa meniul de cautare programe!!

Ar trebui sa aveti pe telecomanda un buton de : PRESET,cu ajutorul careia intrati in cautare programe!!Pe telecomanda ce o aveti nu prea vad acel buton!!

Posibil sa nu fie TOTAL compatibila telecomanda cu sasiul tv!!!

Vedeti aici: http://www.remote-control-shop.eu/en/co ... d05e97.jpg

Link to comment
Share on other sites

cu exceptia domnului bughiu care a scris corect ceea ce a scria si a domnului nikolas , care s-a recunoscut invins de acest televizor , restul care au postat sint varza totala si au postat aici doar ca sa se afle in treaba... :ciuda: avem asa...1-- telecomanda rm-0791 nu este telecomanda corecta pentru acest model de mitsubishi...!2-- telecomanda care merge CORECT pe acest tvc este ir527 gbs ...!3-- tasta de intrare/ iesire in menu-ul de cautare este complet diferita de tasta menu de pe telecomanda...!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines