Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
yo9hrb

Cumpar lampi

Recommended Posts

Multumesc de ajutor. Voi ramane dator pana la sfarsitul vietii tuturor celor care m-au ajutat la vremuri de mare restriste!.In concluzie, cu EF 183 s-a rezolvat. Topicul nu se inchide, ci va continua cu toate tuburile necesare unui FT 200/250/ Tempo One. Deocamdata nu sufar de niciunul (in afara de 6BZ6 rezolvat cu EF183), dar, in viitor.... nu se stie. Deci, lista se gaseste in atasament.Multumesc in avans!

Link to comment
Share on other sites

si cum merge? nu este echivalent :nas: ai resoclat?am si eu Ft 200 si ma auzi deseori in 80m .daca asculti...petru comenzi in US trebe facuta o lista sa fie mai ieftin transportul ...Cu stima,YO2LTF

Link to comment
Share on other sites

N-am resoclat, inca. Dar este o optiune, cand n-ai de ales. Inca nu m-au lasat lampile, dar, preventiv, am facut si o comanda in US pentru lampile care n-au echivalent. In principiu pentru finali si 7360 (sa fie, acolo). Cat despre transport, mi-am gasit un fost coleg de scoala generala, liceu, facultate, care traieste prin Las Vegas si ma ajuta cu un transport ieftin (cand mai vine prin RO). Problema este cu .... 6JS6, care se gaseste destul de greu si pe la ei (pe tubedepot apare ca disponibil, dar, in realitate.... nu e. Poate peste vreo 3 saptamani.)Cat despre activitatea mea in 80m, este minunata dar lipseste cu desavarsire. Din cauza de antena. Am o singura legatura, in YO7, cu un control de toata jena. Spre stiinta, stau la bloc. Antena mea "iradiaza". Ce sa-i faci, daca n-am avut decat sarma de U239 cand am construit antena.... Cuprul era scump.Una peste alta, sunt foarte multumit de transceiverul meu. Poate ne auzim si in banda.73!Silviu.

Link to comment
Share on other sites

Guest titi_2011

AI ATASAT POZELE CU TUBURILE SA NE FACIIN NECAZ!!!! NU ESTE FRUMOS....SI EU CAUT FINALE SI NU AM PRITENI PESTE BALTA....CE PUTEM FACE????AI SOLUTII??? ASTEPT RASPUNS TE ROG...73! :cry:

Link to comment
Share on other sites

Daca mai pleaca amicul meu inapoi in USA mai facem o comanda, nu-i bai. Dar dureaza destul de mult de cand le comanzi pana ajung tuburile in Ro. Nu le trimite cu posta pentru ca... sunt lampi. Le aduce el cind vine. La mine a durat 4 luni :da .Daca nu pleaca, mai caut amici prin state, daca este cineva interesat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines