Vizitator qwedsa1 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Salut. Am primit o bila magnetica scoasa dintr-un rulment. Sunt foarte curios la ce foloseste aceasta bila magnetica intr-un rulment? Are cineva o explicatie? Am tot cautat pe goole, dar mai nimic. Nu stiu daca toate bilele din acel rulment erau magnetice sau numai una.P.s. Bila nu a fost magnetiza dupa ce a fost scoasa din rulment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinium6 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 daca bila e magnetizata puternic nu e din rulment, e un magnet neodim http://www.euromagnet.ro/produse/magnet ... eocube.php . nu are ce cauta o bila magnetica intr-un rulment, ar face dezastru, in plus otelul se magnetizeaza foarte putin si de scurta durata iar o bila de neodim se face praf foarte rapid la solicitarile mecanice dintr-un rulment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.