Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
MifTy

3 wire iphone charger

Recommended Posts

deci, am un încărcător belit de iphone, schemă în comutație, pe care nu prea vreau să-l repar.de fapt, nici proprietarul nu-l vrea reparat, ci conectabil la USB-ul Pc-ului, să-l poată încărca de acolo, și POATE și să facă transfer de date pe/de pe el.personal, nu cred că se poate face transfer de date pe usb, pentru că lipsește unul din pinii de date... dar nu știu nici ce tensiuni trebuie să fie între cei 3 pini... iar căutarea pe google m-a plimbat doar prin scheme de încărcătoare care foloseau toți 4 pinii usb...ceva idei?(încărcătorul e defect, aka 0-0,1 volți între oricare dintre cele 3 fire, și mufa iphone are și ea doar 3 pini existenți în loc de 30...)

Link to comment
Share on other sites

de unde lipseste acel pin de la cablu sau din tel? ce iphone este? nu cred ca se merita sa faci improvizatii. se gasesc cabluri si incarcatoare(mai bune sau mai proaste) pe toate drumurile. daca tel are problema cu mufa se poate schimba relativ simplu pt cineva care are habar cat de cat. mufa este pe un flex care se schimba cu totul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines