spyry Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Zander care are in partea de sus a ecranului pe o latime de10 cm niste dungi subtiri care seamana cu cursa inversa pe care o aveau tv-urile alb negru ,la acelea era un condensator de10uF uscat ,la acest tv am inlocuit toti electroliticii din BV dar defectul persista,am incercat si cu condesatorii ficsi sa-i dublez dar fara rezultat ,tensiunea de alimentare a BV-ului este de28 de volti ,putin cam mare dar nu cred ca acesta ar fi defectul deoarece am incercat sa sacad toate tensiunile din semireglabilul sursei si nu dispsr dungile .De aceea cer de la dvs un sfat cu care sa pot rezolva acest defect.Procesor ST92195C7B1/MTH;junla STV2246H;baleaj vertical STV9306B. Link to comment
tntgarbage Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 poate poti sa pui o poza cu defectulvb Link to comment
dan cod Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Daca conzii sunt TOTI schimbati din BV atunci e defect CIul STV9306.Sigur nu ati uitat vreun cond? Link to comment
spyry Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Cam asa arata defectul. Link to comment
dosa Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 poti schimba ci-ul final cadre. face si asta defectul descris de tine Link to comment
Recommended Posts