Guest Anakin Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Am o placa care contine pe ea un circuit TDA2005. Are putere 2*12W. Vreau sa stiu cat de mult inseamna asta? Cat de tare poate scoate sunetul? Dar intrebarea mea principala e urmatoarea: Vreau sa-l alimentez cu o sursa ATX de calculator la 12V si 18A( atata scrie pe sursa da sursa e noname si nu e sigur ca e atata). Vreau sa stiu daca acest circuit duce curentul respectiv ca nu vreau sa-l ard Va rog sa-mi raspundeti cat de repede ca maine ma duc sa-l folosesc si nu mai am timp sa ma uit pe net Link to comment
bolek Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 1.scoate 2x12W doar pe 2 ohmi! pe 4 ohmi scoate cam 2x6W2.Daca ai boxe bune, se aude cam cat o combina ieftina cu CD din comert.3.Merge alimentat din sursa fara nici o problema, nu se arde nimic, daca il legi corect desigur... :snakeman: Link to comment
Guest lucian82is Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 STIE CINEVA CUM ARATA SCHEMA UNUI DUBLOR DE FRECVENTA , REALIZATA CU UN BISTABIL DE TIP D SI PORTI LOGICE ?VA MULTUMESC !!![/b] Link to comment
Recommended Posts