Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema folder transformat in .exe


pingu95

Recommended Posts

salut baieti de ceva vreme am o problema cand conectez un stick sau un cititor de carduri la calculator imi transforma toate folderele din acel stick/card in .exe si folderele originale se pun pe hidden cum pot scapa de aceasta problema? va rog frumos (nu ar fi o mare problema dar telefonul nu suporta .exe)

Link to comment
  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

fenomenul, dupa toate probabilitatile, aduce a virus!

am formatat tot hardul si cardul de memorie tot aceeasi problema am incercat si cu alte stickuri si alte carduri de memorie tot asa imi face si am pus cardul de memorie in laptopul tatalui meu si nu imi face asa deci e din calculator ceva bulit poate fi hardul?
Link to comment

nu cred ca poati fi ceva defect hardware dupa cum ziceti ca face..tot software e problema. alt device pe usb functioneaza ok ?. formatarea a ti facut o pe quick format? ce sistem de operare folositi?

si cu altele face tot asa formatarea nu am facut-o pe quick si folosesc windows 7 ultimate 32 bit
Link to comment

Buna seara ! Da asa este are dreptate domnu cristi71 ca este un virus,pentru ca a avut si un var de-al meu acest virus si deabia a scapat de el.Daca vreti si dvs neapatat ca sa scapati de acest virus trebuie neaparat ca sa formatati tot hdd-ul pc-ului dvs si nu in ultimul rand stick-ul sa-l formatati .Dar dvs aveti vreun antivirus in acest pc-u, daca nu aveti un antivirus pe calculatorul dvs,asta este o foarte mare prostie a oamenilor,ma refer care are net si nu are un antivirus in calculator.Mult succes !!!

Link to comment

E virus ! Schimba cd-ul sau dvd-ul de instalare si/sau nu mai instala programele uzuale. Eventual instaleaza pe rind programele si baga stickul dupa fiecare instalare si cind va modifica folderul atunci acela e programul infectat.

Prim formatare scapi de virus dar la instalarea sistemului de operare si a programelor uzuale (mai ales de pe cd, dvd sau stick copiat dupa virusare!) e foarte probabila reinfectarea.

Un antivirus bun imediat dupa instalarea windowsului si citirea cu atentie a mesajelor de la antivirus duc de asemenea la evitarea infectarii.

 

Apare Task Managerul la apasarea tastelor Ctrl+Alt+Del ? Poate rula programul regedit.exe ?

 

Sugestii de rezolvare:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090115043853AAcqjR8

Link to comment

Buna seara ! Da asa este are dreptate domnu cristi71 ca este un virus,pentru ca a avut si un var de-al meu acest virus si deabia a scapat de el.Daca vreti si dvs neapatat ca sa scapati de acest virus trebuie neaparat ca sa formatati tot hdd-ul pc-ului dvs si nu in ultimul rand stick-ul sa-l formatati .Dar dvs nu aveti nici un antivirus pe calculatorul dvs,daca nu asta este o foarte mare prostie a oamenilor,ma refer care are net si nu are un antivirus in calculator.Mult succes !!!

am precizat ca am formatat tot hdd-ul si stick-ul si cardul de memorie al telefonului si nu am scapat de virus antivirus am unul norton oferit de romtelecom (1euro/luna platesc licenta + telefonul fix + internetul)
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines