Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum il pun in functiune


gogoo

Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu as incerca: alimentare intre - si + (cu o tensiune pe care ar trebui sa o stii dupa schema sau sa o banuiesti dupa piesele componente) si semnal intre - si S. Se presupune ca sursa de alimentare si sursa de semnal au masa comuna (-).Incepi cu tensiuni mici daca nu stii nimic despre VU-metru.

Link to comment

cum pun in functiune un vu metru

Conexiunile sint bune asa cum s-a explicat mai sus de @Ticu. Daca alimentezi de la un alimentator cu tensiune reglabila ar fi cel mai bine - pornind de la valoarea mai mica.Cu ce este VUmetrul? Cu LEDuri? Ce elemente active are? Tranzistoare? Integrat?Da mai multe detalii, eventual poza.
Link to comment

va anunt ca am facut ce-am facut ,mi-am ars si sistemul,mi-a explodat si condensatorul de la vu metru in ochi ,ca eram aproape de el concentrat acolo.s-a dus .,au pocnit si 2-3 tranztori,niste rezistente s-aucam innegrit.asa ca am luat ledurile de pe el si l-am aruncat.

Link to comment

ledurile au fost retinute, vu-metrul a fost aruncat! poate s-a ars ca erau leduri de putere :da glumesc, daca a luat semnal de putere de la esire din sistem e fireste ca au pocnit tranzistorii, dar explozia condensatorului de filtru indica alimentare gresita, din cate imi aduc aminte pe la japonezi minusu a pe firul rosu! acuma imi cer scuze ca rad fara oprire dar de ce a patit omu imi pare rau, da cum s-a exprimat a fost genial!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines