Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu imi recunoaste placa pcmcia wirless ce e de facut?


Guest dragosh_uzzy

Recommended Posts

Guest dragosh_uzzy

salut tuturor am un laptop acer aspire 1310 si nu are placa wireless integrata si ce am zis am cumparat una trendnet IEEE 802.11g wireless cardbus tew-601PC si este pe port PCMCIA toate bune si frumoase pana acum am instalat cdul de la la ea cum scria la carte dupa am introdus placa in port si surpriza nu sa intamplat nimic in carte scria ca trebuie sa o gaseasca pc-ul... app ruleaza un xp sp2 pe laptop ce poate fi? astept raspunsuri Stima!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest dragosh_uzzy

Va salut ! Dupa ce ati instalat drivere si ati bagat pcmcia wireless-ul trendnet IEEE 802.11g in laptop ia-ti dat si un restart la acest laptop ca sa il recunoasca mai bine wireless-ul pe portul pcmcia ?Mult succes !

iam dat treaba e ca placa are 2 leduri pwr si lnk ma gandesc k ar trebui sa se aprinda pwr in momentul cand o bag in laptop si nu se aprinde nimic acum ma gandesc ca nu am eu driverele de la cititorul pcmcia ca nu mai am cdul original de la laptop si pe siteul firmei nu am gasit nici un driver pcmcia si ma gandesc ca o fi gen ca la placa Lan nu recunoaste pana nu are driverele dar nu stiu sigur daca este asa ... daca stie cineva de unde pot lua driverele asi fi recunoscator Stima!
Link to comment

Va salut ! Dar nu intelegem un lucru la dvs,daca are placa de retea si este funtionala aceasta,de ce nu il folositi laptop-ul prin retea pe net,de ce va trebuie neaparat wireless,ca prin pcmcia wirless este cam dificil de instalat driveru lui,am si eu un pcmcia la laptopul lui tata, dar nu este wirless este pcmcia serial si tot asa ne-am chinuit putin mana a mers,pentru ca nu vrea de loc ca sa mearga,dar pana la urma l-am reusit si merge foarte bine acum,cred ca si dvs il puteti face pe acela dar trebuie ca sa incercati in mai multe variante de instalare a driverului lui.Va doresc mult succes !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines