Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

konika minolta dimage6


Guest stefan_laurentiu81

Recommended Posts

Guest stefan_laurentiu81

salut..as dori si eu sa aflu daca pot desface o camera de acest model:konika minolta dimage6 fara sa ii aduc mai multe stricaciuni decat cele pe care le are....una dintre ele ar fi ca are butonul rupt cel care se roteste pentru eventualele optiuni si cea de a doua defectiune este ca nu mai vede cardul de memorie cand il introduc,zice ca nu este cand el de fapt este inauntru,sa va explic mai pe larg:camera a fost a nepotului meu care nu stiu ce defect minor a avut si el a incredintato unui necunoscator sa se uite la ea si acela ia facut mai multe stricaciuni printre care ia rupt butonul de care va spuneam si cred ca tot el a stricat si pe acolo pe unde intra cardul,asadar rog ajutor daca se poate...va multumesc!

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

salutare nu am desfacut o camera modelul ala dar am desfacut camere canon cu toate astea principiul este cam acelasi :). Se poate desface dar cu mare atentie deoarece sunt pamblici care fac conexiunea intre diverse componente, pcb-uri.... butonul nu cred ca se mai poate repara daca i-a fost rupta pamblica sau poate ai noroc si doar a smuls-o din conector si nu a stiut cum sa o puna la loc trebuie sa se uite in ea un cunoscator altfel e greu.... dar daca totusi vrei gasesti pe youtube tutoriale cum sa faci, cum sa desfaci.... spor la mesterit :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines