Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelamurire


Guest stefan_laurentiu81

Recommended Posts

Guest stefan_laurentiu81

salutare..de cateva luni de zile sunt posesorul unui canon sx210is si nu prea ma descurc cu el mai deloc..daca dau pe modul auto nu imi place cum face pozele si as dori daca se poate sa ma initiati cat de cat in tainele acestui aparat foto(macar cateva sfaturi si sugesti ar fi binevenite)...acum mai de curand nu stiu unde am intrat si cred ca si apasat ceva si nu se mai vad pozele facute ma refer deci cele din aparat cand vreau sa le vizionez pe ecran nu se mai vad pe toata latimea lui ci se vad doar in centru patrate si nu stiu cum sa remediez aceasta problema...va multumesc pentru ajutor in cazul in care mil veti da dar si asa va multumesc pentru ca v-ati ostenit sa ma cititi...o zi buna si toate cele bune!

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Popular Days

Salut!Cand vrei sa vizualizezi poza, in tot ecranul (sau chiar mai mare) foloseste zoom-ul.In legatura cu ajutorul, cel mai bun sfat este sa citesti manualul. Dupa ce l-ai citit 1 data (cu aparatul in mana) mai citeste-l 1 data dupa care iesi cu el afara si foloseste noile lucruri invatate. Doar cu aparatul in mana vei reusi sa inveti, daca citesti si nu practici, degeaba citesti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines