johnny79 Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Am de modificat un GRUNDIG,model T55-1010,sasiu ORION,PROC.terminatie OECF001A.Are cineva solutie pt.intrare in mod service,modificare optiuni,tip selector,sunet modificare pe BG(jungle are STV2246C). :shock: Link to comment
johnny79 Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Daca este cineva interesat de modificare(am rezolvat televizorul de ceva timp)dati-mi un e-mail. :idea: Link to comment
Tavi Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 pune rezolvarea aici, ca oricum nu pea sunt subiecte multe Link to comment
Guest maxim_serghei Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Asteptam cu nerabdare rezolvarea pe forum. Link to comment
johnny79 Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 O.K. "Tara":Pt. modificare se va monta un butonas pt. volum -(cel putin tv-ul meu nu avea tastatura)si se va inseria un rezistor de 270 ohmi(rezultata pri tatonari)pe traseul respectiv catre procesor(imi cer scuze,dar n-am retinut care).Intrarea in SERVICE MODE ca la ORION:se regleaza volumul la minim si apoi se apasa butonasul(volum minus),simultan cu cifra 6 de pe telecomanda(originala ORION cod 07660BQ060)si la adresa 06 se modifica in 18 (parametrul,detalii "depanatorul"),iar pt.norma sunet am folosit un convertor sunet pt. Anglia la care am unit intra rea cu iesirea si le-am legat la pin 13 la STV2246C.A mers ireprosabil Tin sa multumesc celor care vor sa dea o mana de ajutor pt. electronisti(revista DEPANATORUL,acest forum,TARA,etc.) :!: Link to comment
Tavi Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 am avut si eu un Matsui de anglia, tot orion cu OEC care nu avea nici o tasta ( mare prostie, daca pierzi telecomada , nu ai ce face cu televizorul )si a trebuit sa ii pun buton de vol minus pentru service , ideea este ca toata tastatura se conecteaza pe un singur pin al procesorului iar separararea tastelor se face prin divizor rezistiv , din pacate pentru procesoare cu terminatie diferita sunt valori iferite la rezistente , asa ca tot ptin tatonari se obtine razultatul dorit . Link to comment
Guest muresan Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 hai sa gasim subiecte ca doar la atatea tipuri de tv o sa gasimex:defecte ciudate Link to comment
Guest ciprianroman Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Am o problema cu un tv Orion Combo 5199sv in sensul ca nu pot intra in meniu pentru a il seta.am incercat cu mai multe telecomenzi universale dar nu pot intra in meniu,tv-ul este adus din Germania ,posibil ceva hotel.exista posibilitatea sa fie blocat sau un model de telecomanda care sa opereze setarile?multumesc anticipat. Link to comment
Recommended Posts