Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CAP REDARE combina SONY MHC-RXD8 sau echivalent


Guest bogdan ungureanu

Recommended Posts

Guest bogdan ungureanu

Va salut pe toti.sunt nou pe aici pe forum si totodata vreau sa va adresez o intrebare pt ca sunteti meseriasi. Stiti cumva unde as putea sa gasesc un cap de redare pt modelul de mai sus sau echivalent?este vorba de un cap rotativ autorevers(cel din dreapta,cel cu inregistrare pe el), caruia i s-a rupt rotita de angrenare a rasucirii lui care se afla pe fundul sau???sau de la vreunul acelasi model dar stricat caruia sa ii iau acea rotita mica neagra de plastic si sa incerc sa o montez la al meu??? Si alta intrebare ar fi daca poate cineva sa-mi spuna de unde as putea sa comand 2 curele modelul lat dimensiune 68 tot pt modelul asta???Am vazut intr-un topic de la dvs, parca cineva avea o problema tot la combinele astea...cand o pornea ii dadea eroare EJECT,dupa care STANDBY.am descoperit eu de le ce :da -curelele sunt de vina,trebuie sa stea tot timpul tensionate,mai ales cele late,pt ca atunci cand o pornesti ea are un ciclu de verificare a pozitiilor capetelor de redare si daca nu corespund la milimetru ca si pozitie DEFAULT ,II DA EROARE CA SI CUM AI CASETA BLOCATA SAU CEVA DE GENUL ASTA. VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNSURILE DVS!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bogdan ungureanu

Salut,poze cu mecanica si piesa cautata?Poate ai noroc sa se gaseasca...

Ai dreptate si cu poza dar am montat deja capul la loc doar intr-o pozitie,spre dreapta si l-am lipit.nu m- am dandit sa ii fac poze dar pot sa fac poza la piesa care mi-a ramas si e rupta.ma gandesc ca cine vede si cunoaste ,stie despre ce e vorba,nu?
Link to comment

cred ca am eu tot ce-ti trebuie

https://picasaweb.google.com/1108389099 ... directlink

40 de lei si vii sa iei tot modulul,nu desfac nimic de pe el ca este functional si arata impecabil(trebuie bagate doar panglicile,iar la capul din dreapta vad ca panglica de semnal are o parte intrerupta si are trase fire ecranate si nu sunt lipite pe placa,nu mai tin minte ce am facut acolo ca a trecut f multa vreme,dar o poti lua de la al tau daca e nevoie fara pbme)

tot asa am avut si eu niste probleme la capete la combina mea din neatentie si graba acum multi ani ,exact acelasi model(dar nu cu rotita aia sau curelele), nu am gasit ce trebuia desi am umblat si intrebat in toate partile si am luat tot modulul pana la urma(cu greu...)

Daca nu te descurci cu mestereala fiind din oras poti aduce modulul sau toata combina si iti pot face eu ce vrei (treaba buna,nu carpeala)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines