Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

plasma panasonic TX-P42GT20E


Recommended Posts

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Va salut! Revin dupa cateva zile deoarece propietarul plasmei panasonic model TX-P42GT20E a fost plecat din localitate. Azi mi la adus si am putut face unele verificari, la comanda on ledul clipeste de mai multe ori pe culoarea verde cum ca ar vrea sa porneasca dupa care intra in protectie ledul schimbandu-si culoarea pe rosu clipind de 10 ori pauza si din nou semnalizeaza avaria clipind de 10 ori. Am verificat tensiunile sursei dupa schema sursei de la plasma panasonic cu sasiul GPH 13 care sunt la fel si sunt bune cat ledul clipeste pe verde, cand intra in protectie imi ramane numai tensiunea de 5 volti, altceva nu am gasit nimic suspect pe modul sursei cat si pe celelalte module am verificat condesantorii din sursa pe ESR si sunt ok. Pe placile SS si SC sunt montati cate un led care se aprind pe culoarea verde deci cred ca nu sunt probleme. Va rog sa ma ajutati cu manualul service sau sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez sa localizez defectul. Va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines