Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistori


Guest sevmose

Recommended Posts

Salut, am nevoie de putin ajutor in urmatoarea problema (nu lucrez in domeniu ci doar vreau sa repar ceva semnificativ pentru mine si as aprecia foarte mult)Vreau sa inlocuiesc becul de veghe pentru ac la doua Technics 1210 mk2 cu leduri. Curentul suplimentat pentru bec e de 20 de volti si difera de la un pick-up la altu. Am cumparat regulatoare de voltaj pozitiv +5v, leduri la 4v si mai imi trebuiesc rezistori pentru ele, aici am ramas nedumerit. Puteti sa imi ziceti si mie ce fel de rezistori sa cumpar si unde as putea sa le gasesc in Bucuresti? Numai bine.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

În cazul ăsta nu e nevoie de stabilizare, doar de rez în serie cu ledurile. Acuma depinde de valoarea exactă a tensiunii continue şi de tipul ledurilor, numărul lor, consumul lor, legarea lor în serie sau paralel.Există ''becuri'' cu leduri, ptr auto în special, care s-ar putea folosi, depinde de forma becului original, sau se poate face o adaptare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines