Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 12v


Recommended Posts

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

inca un habarnist care se trezeste vorbind aiurea in front...!

pentru stiinta matale , s-au inventat convertoarele dc/dc

Si acele convertoare cum functioneaza ma rog frumos, nu tot in comutatie? asadar de ce ma jignesti fara motiv? :nebunrau:

 

Sursa in comutatie este un domeniu larg, care cuprinde multe topologii, deci nu am facut referire la ceva exact anume, ci la domeniul comutatiei in general, trebuia sa fi inteles asta, ceea ce ai prezentat in link ar fi util daca n-ar fi prea slabe, autorul temei a specificat un curent de 300mA, insa acele convertoare livreaza doar 125, aici e problema.

Link to comment

vax albina...! de-aia nu mai ploua...! ma lasa perfect rece atitudinea dvs de a va solidariza cu incompetentii in domeniul componentelor electronice si cu plingaciosii notorii ...!cel putin , eu n-am batut cimpii cu aiureli teoretice si fara substanta si i-am oferit solutia a 2 convertoare dc/dc reale , care exista fizic , dintre care cel putin unul ii poate rezolva problema userului rob2...!faptul ca mi-ati sters complet pina si acel link tehnic , absolut nevinovat , unde postasem numele piesei nr 1 , precum si denumirea piesei nr 2 , care era exact ce trebuie , va descalifica din postura de moderator obiectiv si impartial ...asa cum ar trebui sa fiti in realitate ...! puteati sa le editati , daca nu va convine formularea mea --- este dreptul dvs , no problem --- , dar nu sa le stergeti complet ...! imi pare rau sa o spun , dar acesta este un abuz de putere din partea dvs ...!

Link to comment

da as dori sa alimentez partea electronica al unui dvd ptr partea de USB as dori sa il folosesc in masina am un dvd auto cu ecran retractabil care nu mai citeste dvd la acesta as dori sa il adaptez deci ptr acest proiect am nevoie de aceasta sursa m-am gandit si eu la o sursa in comutatie dar acesta cam ocupa spatiu pe care eu nu o prea am

Link to comment

@ domnul rob2...!cautati dvs convertorul dc/dc hibrid cu numele sau de scena ASA00BB18-L ...! el scoate +12v / 0,25a , precum si -12v / 0,25a ...! pretul este cam maricel , recunosc asta , dar va poate rezolva problema...!@ domnul Dr.L ...!daca si mesajul acesta mi-l stergeti , jur pe cravata aia rosie de pionier ca nu mai postez nimic pe elforum , never-ever...! ma multumesc sa intru si sa privesc ...atit...!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines