Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Nokia N70


Recommended Posts

Am o problema cu un N70 care functioneaza partial.Mai exact, camera foto nu functioneaza si afiseaza eroarea: "Unexpected error occured. Power off the device and restart (nu isi revine dupa restart). Bluetoot-ul nu poate fi activat, cardul MMC nu-l recunoaste, calculatorul nu-l vede ( desi inainte se putea stabili legatura cu el), iar dupa ce conectez telefonul la calculator, telefonul se restarteaza singur.Nu pot sa revin la setarile de fabrica, pentru ca imi cere un cod de blocare, pe care eu nu-l stiu. Adica nu sunt primul posesor al telefonului. Nu sunt sigur daca e o problema hardware sau o problema cu sistemul de operare al telefonului.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

cam mule probleme! este hardware. l-ai desfacut sa vezi in primul rand daca are oxid?(cel mai probabil) acumulatorul se consuma rapid? daca te pricepi la electronica descarci manualul service si masori principalele bare de tensiuni, eventual la etajele la care te intereseaza. cam complicat daca nu esti familiarizat si risti sa il distugi. scoti placa si o alimentezi de la o sursa stabilizata de labortor(3,7...4,2v max) cu niste clestisori pe conectorul baterie, pinul din mijloc BSI il legi si pe el la masa ca sa porneasca telefonul. varianta simpla: mergi la un service daca crezi ca se merita si face altcineva lucrurile astea pt tine contra cost.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines