Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

giroscop 1 axa


Guest ufoistvan

Recommended Posts

Guest ufoistvan

Buna ziua tuturor.Este cineva cine poate sa faca ca un giroscop digital sau analog care sa cupleze un releu cand ajunge le o inclinatie dorita de mine. (NU ESTE BUN UN CONTACT CU MERCUR) Acest giroscop ar fi montat pe o motocicleta,si cand motocicleta se inchlina prea mult in spate acest giroscop cu releul respectiv ar opri motorul pt a nu se inclina mai tare motocicleta.Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest ufoistvan

Da,exista giroscoape pt 1 axa (single axis gyro).Scopul acestui modul ar fi ca la 45 de grade sa taie contactul si la 43 sa o deie inapoi (programabil si la alte grade).Daca modulul citeste giroscopul doar la fiecare secunda odata,atunci nu are sens acest modul. Dar am citit despre giroscoape si citesc de 145 de ori pe secunda cea ce inseamna ca e destul de rapid ca sa evite un accident nedorit.Acest test sa facut in alta tara si functioneaza. Doar ca nu se gaseste pe piata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines