Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare gps


Guest Angi

Recommended Posts

Salutare,

 

Am un GPS Serioux navimate 35t2. Asta este un gps ieftin pentru masina iar eu il folosesc pe motocicleta. Problema este ca din cauza vibratiilor mufa usb pe unde primeste curent s-a stricat. Nu mai are rost sa-l duc la reparat deoarece se va strica si urmatoarea.

Acum ma gandeam sa renunt la acumulatorul lui si sa-l leg direct la un alimentator. Am gasit asa ceva - http://tor-online.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1586 - dar eu am nevoie de 3,7v iar asta are o varianta de 3,3 si una de 5, nimic intre. Intrebarea este, oare va merge gps-ul meu cu 3,3v in loc de 3,7?

Pe de alta parte ma mai gandeam sa leg in serie 3 acumulatori r6. Astia vad ca sunt de 1,2v bucata. 3 la rand ar insemna 3,6 si ma gandesc ca poate ar merge gps-ul. O fi bine sau aberez grav?

Deoarece sunt afon total in electronica, va rog sa-mi raspundeti cat mai simplu, asa ca pentru un profan. Deasemenea, daca mai aveti si alte idei despre cum as putea rezolva simplu si ieftin problema, va ascult cu interes.

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Cel mai bine ar fi sa pastrezi acumulatorul si sa alimentezi tot GPS-ul printr-un stabilizator de 5Vdin instalatia motocicletei. De fapt cel mai simplu ar fi sa lipesti direct firele adaptoruluiexistent in GPS, pe contactele mufei interne, avand grija la polaritatea corecta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines