cr1stache Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 stie cineva cum vorbec cu cineva din retea cu ajutorul command prompt-ului??Multumesc anticipat Link to comment
Guest CrazyMe Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 dar pt ce-ti trebe comand prompt cand ai magnificul pop-up ... functioneaza cam la fel doar ca-ti trebe program de chat pe retea care sa stie pop-up. unul din ele ar fi borg chat si e open source asa ca nu trebe sa-ti faci probleme pentru licenta asta-i link-ul in cazul in care accepti sfatul meu, de aici poti downloada borg chat-ul http://borgchat.softnews.ro/download.php bafta Link to comment
chetross Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 net send [adresa] [mesaj]ex: net send 10.0.0.1 mesajdar pt ca net send sa functioneze ai nevoie de messenger activat (cel din windows ) - eu cel putin il scot - prietenii stiu de ce ... Link to comment
i0nutzb Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 şi merge doar in win mai mare de 2000iar messengerul ala este un serviciu de windows... (nu de alta, dar să nu se înţeleagă altceva :w00t: ) Link to comment
ph3e4r Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Daca esti intro retea mare nu te sfatuiesc sa folosesti borg sau alte programe ce folosesc protocolu multi cast, mai ushor si frumo ar fi sati faci un server de IRC si apoi sa va conectati al el cu ajutorul unui client de IRC. Link to comment
cr1stache Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 vreau sa il folosesc la scoala si acolo nu pot sa instalez nimic ca acasa folosesc borgchat multumesc pentru raspunsuri Link to comment
Recommended Posts