ditto Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Sper sa fi pus bine postul. Vreau sa inlocuiesc acumulatorii la un mp3 teac mp-277. arata ca aici http://www.testberichte.de/p/teac-tests ... richt.html De ceva saptamani ma invartesc pe langa el si nu reusesc sa desfac nebunia asta de mp3. Nu stiu cum as putea ca nu e niciun surubel acolo si am tot incercat usor sa departez cu ceva ascutit partile carcasei de plastic, poate o fi fixat altfel, dar nu am reusit. :( Problema lui este ca se consuma bateriile repede, de fapt cam asa l-am cumparat si as vrea sa caut ceva mai puternic ca acumulator. A desfacut cineva asa ceva? Are cineva vreo idee despre nebunia asta? Multumesc anticipat Link to comment
Mihai85 Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 iti trebuie o pana(clips) de desfacut carcase de telefoane. se poate folosi si pana de chitara. altfel ciobanesti carcasa. Link to comment
BUGHIU Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Nu vreau sa ''cobesc'' dar tare mi-e frica ,ca ''jucariile '' astea sint cam de unica folosinta Link to comment
ditto Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Multumesc de raspunsuri, am reusit sa vad acumulatorul. Sincer nu cred ca voi gasi asa ceva pe piata. Dar, l-am lasat asa cum este. Pacat ca din pct de vedere calitativ este nemaipomenit. Functioneaza de minune in special partea care inregistreaza, sunetul fiind foarte bine filtrat. Link to comment
validae Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 vezi ca se gasesc si asemenea acumulatori, un site ar fi tehnoelectric.ro. Link to comment
ditto Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 multumesc, o sa ma uit pe site sa vad daca se potriveste Link to comment
Recommended Posts