oldjimmy70 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Salut tuturor.Am un monitor Philips 190S, LCD, care de vreo 2 luni a inceput sa o ia razna.De fapt el functioneaza, dar imi sta tot timpul pe mijlocul ecranului acea fereastra cu meniul de setari, si, de multe ori intra singur in submeniuri si defileaza prin el, fara sa apas pe ceva.Este foarte enervant, pentru ca nu pot vedea ce scrie pe acea portiune.Are cineva ceva idei?Sau poate ati mai intalnit la alt gen de monitor?Respect. Link to comment
bobo Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 unul din butoanele din bord este blocat sau prezinta rezistenta(posibil cel pt menu).trebuiesc inlocuite toate sau deconectata tastatura.daca aceste contacte sunt ca cele de la telefoanele mobile atunci se pot desface si curata. Link to comment
raileanu florin Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 salut are dreptate colegu aveti monitor ca almeu si aceiasi problema am avuto si eu din panoul frontal ceva oxidat sau blocat Link to comment
dan cod Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Trebuie schimbate toate push butoanele din panoul frontal.Asa cum ziceau colegii este tipic la aceste monitoare. Link to comment
oldjimmy70 Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 Multumesc foarte mult pentru sfaturi, am schimbat switch-urile de la butoanele :menu, sageata sus, sageata jos, sageata stanga si sageata dreapta si monitorul se comporta normal si il pot folosi.Inca o data multumesc pentru tot si pentru promtitudine. Link to comment
Recommended Posts