Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

RFID (radio frequency identification)

zamfic

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zamfic

2

• pisoiu

2

Top Posters In This Topic

nu e prea complicat, dar nu am prea multa experienta cu asa ceva.Am nevoie de niste taguri cat mai mici posibil care sa fie citite de la 4cm distanta. Cititorul se le recunoasca si sa comande niste leduri pentru fiecare tag (max 10 taguri).Tagul sa fie paralel pe bobina cititorului, nu in interiorul ei.Se plateste lucrareaPosibilitati colaborare indelungata (colaborator)

Imi pare rau, dar nu te pot ajuta decat cu sfaturi si idei, nu am timpul necesar unei colaborari. Pentru taguri si cititoare, iti recomand sa arunci o privire la http://www.insidecontactless.com/ . Distanta standard de citire e aprox. 10cm daca folosesti cititoarele lor. Daca planuiesti sa le faci tu, depinde de cat de bine executi circuitul de antena ( solutia asta e in 13,56MHz).

/pisoiu

• 3 weeks later...

Am nevoie de niste taguri cat mai mici posibil care sa fie citite de la 4cm distanta. Cititorul se le recunoasca si sa comande niste leduri pentru fiecare tag (max 10 taguri).

Tagul sa fie paralel pe bobina cititorului, nu in interiorul ei.

Nu exista cititoare care sa citeasca taguri atunci cand le introduci in interior. Cat priveste lucrarea, te pot ajuta eu. Am lucrat cu asa ceva destul de mult timp. Daca mai esti interesat da-mi un mail la [email protected].