kog1 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Va rog daca ma poate ajuta cineva cum se procedeaza cu acest tv cand doresti sa cauti posturile tv si memorarea acestora ( mentionez ca nu am telecomanda originala,am o telecomanda universala )Va multumesc! Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Va salut ! Ce telecomanda universala aveti,adica ce scrie pe telecomanda aceia,pentru ca sant cam multe telecomenzi universale. Asteptam ! Link to comment
Toni Marginean Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Greu de programat cu o telecomanda universala Telecomanda originala, RM-831, este mai deosebita prin faptul ca are o tasta alba cu care se lanseaza meniul de cautare a programelor. In Romania nu am gasit dar am gasit in Germania second hand la pret de 2 euro. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Va salut ! Am mai revenit si eu cu un mic ajutor pentru dvs,puteti ca sa cumparati telecomanda pilot P4422 .Succes ! Link to comment
kog1 Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 Va multumesc am rezolvat o cu sfaturile date de voi . Va multumesc! Link to comment
Recommended Posts