Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame vechi

ctepeo

Recommended Posts

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gaby57

11

• ctepeo

5

• feri.visky

5

• jack

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Intr-un alt catalog "Finante si Industrie" datat 1937-1938 firma AMPER (Societate In Nume Colectiv) apare ca si "Mare Magazin..." Din moment ce in acest catalog firma inca nu face referiri la aceasta intreprindere/industrie inseamna ca reclama Dvs. a aparut dupa aceasta data...Formularea cum ca ar fi "prima" nu o comentez... La data respectiva PHILIPS si alte firme care faceau parte din industria nationala de radio s-au intitulat FABRICA...Se prea poate ca AMPER si/sau Radio National sa fi incercat sa monteze din chituri aparate proprii oricum reclamele Dvs. sunt interesante, si va multumim ca le-ati postat aici.

intr-o revista Radio Universul din 1939 apare AMPER S.A.R. din Bucuresti , str. SMARDAN revistele sunt legate strans , n-am reusit o scanare mai buna

post-1608-139829432492_thumb.jpg

• 3 weeks later...

nu stiu sa va raspund sigur, dar cel mai probabil nu este facuta la noi.

am cautat si am gasit, poza este facuta in Franta in 1934
Guest alexandruchiriac30

Ce frumoase sunt pozele, devin melancolica cand vad pozele. Mi-ar fi placut sa traiesc o anumita perioada de timp in perioada interbelica, sa vad cum e societatea, cum se imbraca oamenii, cum aratau toate obiectele...