xtgs Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 buna ziua!am un tv provision model 2026t care nu receptioneaza decat 7 programe din 54 , am schimbat dumpul cu mai multe variante gasite pe net ,am 33v pe selector,am inlocuit selectorul,filtrul fus.....defectul initial a fost memoria am incercat si cu o memorie goala dar nu vrea decat cateva programesuspectez procesorul tda 9351/n3/2/1698.......? Link to comment
dan cod Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Eu sincer nu cred ca este procesorul defect.In ce banda prinde programe?TVul trebuie sa fie sasiu TV2KR .Ar trebui sa mearga cu memorie noua.In service nu are cumva configurarea tunerului? Link to comment
legionaru Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 nu e defect procesorul, de vina este tot memoria; aceasi problema am avut-o si eu la montarea unei memorii noi la acelasi sasiu; pe banda vh-l prindea vreo 4 posturi, pe vh3 nimic iar la capatul benzii uhf, 3 posturi. din sm nu am putut configura tunerul sau poate ca nu sunt indeajuns pregatit, dar in rest reglaje la cadre, ok. cert e ca persoana careia era tv-ul, il folosea pe antena parabolica, si nu avea nevoie de selector. un dump rezolva problema ....tensiunea de 5 volti pe selector exista? Link to comment
xtgs Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 tensiunile sunt ok,daca are cineva un dump testat pt acest tv .....eu am incercat cateva dumpuri dar poate nu sunt compatibile... Link to comment
xtgs Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 am rezolvat cu un dump de la un prieten Link to comment
Recommended Posts