Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conversie VGA - RCA/S-Video


Bulanu

Postări Recomandate

Salutare, cer si eu sfatul vostru intr-o problema video...Detin un laptop Acer Aspire One ZG5, cu placa video Intel Mobil 945, inca nu am gasit nimic concret despre placa, si iesirea Tv-Out...Cum este posibil, ca prin Portul VGA al laptopului, sa ies pe un monitor lcd tft auto, care are intrare Rca/S-video?..Este posibil printr-un simplu adaptor, sau imi trebuie un convertor in toata regula?...Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

salut, ca nu poti folosi touchscreen-ul sa controlezi laptopul asta e clar, CRED ca cel mai simplu ar fi sa folosesti iesirea s-video a placii video (daca are) altfel un adaptor simplu vga/rca nu am vazut. exista pe piata o mufa ce face din vga 3 rca-uri , insa nu o poti folosi la un device care primeste semnal av analog, este pt aparatele ce folosesc semnal composit sau rgb. iti spun asta din proprie experienta, am vrut sa dau semnal video intr-un monitor si am cumparat o mufa vga/rgb si nu este folositoare. daca gasesti ceva sa imi spui si mie.spor!

Link spre comentariu

pai se pare ca am gasit optiunea si alternativa....Ma intereseaza pentru a construi un CarPc... alternativa este un monitor touchscreen pe USB, sau un monitor touchscreen cu mufa de intrare VGA, dar diferenta de pret este colosalaMonitor Touch 7" Usb = Pcgadget.ro 850 ron, spre deosebire de cel VGA, care este 1500 ron...1500 ron un simplu monitor, mi se pare exagerat, si in cazul asta prefer mouse+tastatura cordless, ceva mai mici, sau chiar un touchpad de 250 ron, fara nici o tastatura...Inca o alternativa am gasit, dar iarasi ma lovesc de faptul ca laptopul meu nu are tv out si mi-ar trebui convertor+acest gadget, care impreuna costa in jur de 7 mil+transport, deci depasesc cel pe USB, ar fi o folie touchscreen pe usb, care se ataseaza monitorului... costa in jur de 59euro fara transport, din germania... e o alternativa super buna... asa ca voi scapa destul de ieftin cu un monitor svga + aceasta folie touch, pe usb...Dar din pacate, nu am nici un monitor capabil de TV-OUT, asa ca va trebui sa construiesc un custom pc, de dimensiuni reduse, cu o placa video care sa-mi iasa pe tv out...

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări