rzone Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Mi s-a oferit posibilitatea sa achizitionez ampliful la un pret rezonabil (zic eu) adica cam 200 euro. Scrie pe el 150W/8 ohmi, 250/4 si 300/2 iar cind l-am desfacut avea inauntru 2SA1943 si 2SC5200 facuti de Toshiba(complementari) cite doi in paralel, adica 4 pe canal (as fi vrut sa masor si secundarul toroidului dar deja era nelinistit proprietarul :smt017 ). Mi s-a parut atractiv ca pare a fi profi, asta ar presupune ceva calitati, in special fidelitatea (stiu ca vorbesc ca un profan :yawinkle: dar vreau calitate nu cantitate, cei 150W nu prea conteaza) Daca voi l-ati mai ascultat, puteti sa-mi dati o idee pe unde de incadreaza, eventual daca ar fi mai bun unul cu mosfeturi (idealul cu lampi pare cam...indepartat ca pret) Link to comment
Sharky Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 cu 2 perechi de 2sc5200 pe canal nu ai cum sa tragi 300W/2ohmi ca arzi ampliful.Maxim 150W/8ohmi si daca ai tupeu in tine te intinzi si la 250W/4ohmi, dar riscul e mare.Masoara tensiunea de alimentare a etajului final si spune-ne si ce filtraj are. Link to comment
ghettoman Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 si de cit sunt sigurantele Link to comment
Recommended Posts