Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrostimulatoare TENS, EMS


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • 7 luni mai târziu...
Vizitator casy_ro

interesant ! cam la ce cost crezi ca poate ajunge confectionarea unu asemenea aparat ? si in comparatie cu interferentialu cred ca nu se pune problema e mult mai ieftin nu?

MULTUMESC!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Nu cred ca voi fi acuzat de reclama, sigur n-am actiuni la Lidl. Vreau numai sa va semnalez ca in oferta intrata in vigoare astazi au niste aparate de electrostimulare EMS, TENS si MASSAGE la 99 lei un pret foarte decent dupa parerea mea. Au doua perechi de electrozi, afisaj lcd, citeva zeci de programe predefinite cu tot felul de reglaje si citeva definibile de utilizator. Desigur documentatie completa in limba romana. Pentru cei interesati cred ca merita investitia, se poate purta prins de curea si pe strada.

Link spre comentariu

Numai miine dimineata cind ajung acasa. Acuma sint la job, am facut o poza cu telefonul dar n-am cablu de date si nu pot sa o descarc. Aparatul se numeste sem42 si pare a fi produs in germania de firma sanitas, desi pe site-ul acesteia nu apare inca decit pina la sem 40!? In fine, m-am curentat cu el in toate pozitiile pare ca functioneaza OK, sint curios cita viata au bateriile si de asemenea electrozii cit timp pot fi folositi fara sa-si piarda aderenta la piele.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

un aparat interesant facut acum un an ptr. o persoana cu dureri acute reumatice care nu se dezlipeste de el nici acum ....sigur a mai fost publicat multi il stiu......daca sant persoane interesate revin cu detali.Daca este cineva interesat sa colaboram sa facem un aparat ceva mai performant in jurul lui atmega 324 cu un lcd 2-16 sau 2-20 care sa afiseze -4-5- prog prestabilite frecventa rata impuls rog sa facem un tabel cu gamele de frecventa si impulsurile pe care trebue sa le trimita atmega totodata sa alegem de comun acord cele -4-5 prog prestabilite ....durata -frecventa-etc...de prog ma ocup eu restul de comun acord vom face proiectul....

post-14194-139829550778_thumb.jpg

post-14194-13982955078_thumb.jpg

post-14194-139829551028_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări