Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrostimulatoare TENS, EMS


dan cod
 Share

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 7 months later...
Guest casy_ro

interesant ! cam la ce cost crezi ca poate ajunge confectionarea unu asemenea aparat ? si in comparatie cu interferentialu cred ca nu se pune problema e mult mai ieftin nu?

MULTUMESC!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nu cred ca voi fi acuzat de reclama, sigur n-am actiuni la Lidl. Vreau numai sa va semnalez ca in oferta intrata in vigoare astazi au niste aparate de electrostimulare EMS, TENS si MASSAGE la 99 lei un pret foarte decent dupa parerea mea. Au doua perechi de electrozi, afisaj lcd, citeva zeci de programe predefinite cu tot felul de reglaje si citeva definibile de utilizator. Desigur documentatie completa in limba romana. Pentru cei interesati cred ca merita investitia, se poate purta prins de curea si pe strada.

Link to comment
Share on other sites

Numai miine dimineata cind ajung acasa. Acuma sint la job, am facut o poza cu telefonul dar n-am cablu de date si nu pot sa o descarc. Aparatul se numeste sem42 si pare a fi produs in germania de firma sanitas, desi pe site-ul acesteia nu apare inca decit pina la sem 40!? In fine, m-am curentat cu el in toate pozitiile pare ca functioneaza OK, sint curios cita viata au bateriile si de asemenea electrozii cit timp pot fi folositi fara sa-si piarda aderenta la piele.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

un aparat interesant facut acum un an ptr. o persoana cu dureri acute reumatice care nu se dezlipeste de el nici acum ....sigur a mai fost publicat multi il stiu......daca sant persoane interesate revin cu detali.Daca este cineva interesat sa colaboram sa facem un aparat ceva mai performant in jurul lui atmega 324 cu un lcd 2-16 sau 2-20 care sa afiseze -4-5- prog prestabilite frecventa rata impuls rog sa facem un tabel cu gamele de frecventa si impulsurile pe care trebue sa le trimita atmega totodata sa alegem de comun acord cele -4-5 prog prestabilite ....durata -frecventa-etc...de prog ma ocup eu restul de comun acord vom face proiectul....

post-14194-139829550778_thumb.jpg

post-14194-13982955078_thumb.jpg

post-14194-139829551028_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • validae changed the title to Electrostimulatoare TENS, EMS

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines