Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor AKAI ALX -4277 invertor defect - solutii ?


Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Invertoarele sunt KLS-420CP-E ( 6632L - 0153D ) si KLS-420CP-F (6632L - 0154D ) ( Master si Slave ).Numarul de tuburi este de 20 . Am zece mufe cu cate doua perechi de fire .Ma bate gandul sa fac intreg backlightul cu led-uri de putere ( asta numai daca NU gasesc invertoare ).As vrea sa stiu daca gasesc o schema a respectivelor invertoare ).Multumiri !PS: Poze voi pune diseara cand ajung acasa.

Link to comment

Pai in laptopuri faceam trecerile de la CCFL la led inca din 2008 . :)Invertoare ieftine am gasit pe la noi mai incoace . Tin minte ca , am comandat unul cu rezonator de undeva din Germania si m-a costat de mi-a iesit pe dos. 185 ron un invertor ptr o lampa .Faza faina e ca am ramas cu el in stoc . Clientul nu a fost de acord cu modificarea ulterioara . Trebuia sa il pun in afara ecranului , cumva pe spatele ecranului. De functional era perfect functional dar nu intra in locas .Trebuia sa il pun sub o mica masca de plastic pe spate .

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines