Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Daewoo model K20c5NT


Guest batranul 0le

Recommended Posts

Guest batranul 0le

Salut pe aceasta cale toti membrii Forumului sunt inscris de curand aici cu toate ca am iesit la pensie in meseria de depanator tv.Acum m-am mutat la tara si mai profezez meseria ocazional.Momentan am o ciudatenie la un daewoo model k20c5nt.Initial imagine slaba puricoasa.Am banuit selectorul de canale din cauza fulgerului.Sel original era DT5-BF18D N si am bagat un sel.DT5-BF18 D fara N .Cred ca nu sunt compatibile ca dupa ce l-am pus pe sasiu selectorul nou tv nu a mai pornit.tz driver blocat nu mai vin impulsuri pe baza lui din .int.TDA9361PSN23i .V-as intrba oare s-a dus siTDA-ul cupland tv-ul cu sel nou ?? Va multumesc cu anticipatie!!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parerea mea este ca nu s-a stricat TDAul din cauza tunerului nou.Nu cumva sa fie dumpul de vina .va atasze un dump pentru Tvul asta.Puneti si tunerul vechi inapoi sa vedeti.In alta ordine de idei am gasit in CP185 tuner DT5-BF18D fara N pus de fabrica.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines