Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest suflete

lexmark

Recommended Posts

Guest suflete

am luat si eu o imprimanta lexmark x2670 si m-i s-a terminat tusul.am reincarcat cartusele dar nu printeaza imi tot spune ca nu mai am tus.imi scrie refill black and color cartridge.eu am pentru negru 14 si color 15.am inteles de pe alte forumuri ca astea nu sunt reincarcabile si ca 14a si 15a sunt reincarcabile.intrebarea mea este daca se poate face ceva sa m-i le accepte pe astea reincarcate,pentru ca eu cred ca problema este de la imprimanta asta deoarece nu imi permite bugetul sa imi iau alte cartuse.am inteles ceva despre acoperirea unor pini sau ceva de genul asta.va multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

cartusele 14 si 15 sunt incarcate cu maxim 30%. Imprimanta vine din fabrica insotite de cartuse de proba. Cartusele cu A [ 14A si 15A ] , sunt cartuse pentru acea imprimanta, se cumpara separat, au mult mai multa cerneala in ele. Nu uita ca si cele cu A sunt CONSUMABILE.Merg reincarcate, dar pentru ca sunt CONSUMABILE, asa e natura lor, asa au fost ele fabricate sa fie consumabile. Dupa ce se consuma, se recicleaza, astea sunt instructiunile date de producator. Insa, noi, romanii suntem inventivi, stim sa "reincarcam cartusele", insa nu vrem sa intelegem, de parca suntem batutu in cap, ca nu exista consumabil reincarcabil. Cartusele merg reincarcate bine mersi, si avem uneori NOROCUL de a putea folosi acele consumabile cel putin odata dupa ce ele s-au consumat., Bineinteles, cu cat mai multe reincarcari, cu atat calitatea de printare scade, dar cele cu A, rezista mai mult. E ca si cum am avea pretentia sa reincarcam baterii nereincarcabile, si sa functioneze cel putin la fel de bine ca atunci cand sunt noi. Amatorii sustin ca cele cu A sunt reincarcabile, de fapt... cele cu A sunt proiectate sa functioneze bine cel putin pana la epuizarea completa a tusului, de aceea sunt mai robuste, sunt proiectate sa printeze un numar de pagini ISO [ 5% acoperire de cerneala ]. De cele mai multe ori, tusul se epuizeaza, intrucat sunt printate mult mai putine pagini decat cartusul a fost proiectat sa printeze [ acoperire mai mare de 5% ]. Astfel ca pot fi reincarcate cu tus pana cartusul va printa fix numarul de pagini pentru care a fost proiectat. Dupa ce a terminat de printat numarul de pagini cu care a fost "programat" cartusul se recicleaza, nu mai exista slutii.Fa cum iti spun eu, e singura solutie de a mai putea folosi vreodata imprimanta.Aterntie si la ce cartuse cumparati. Ex cartusele carrefour, sunt cartuse originale reincarcate, ma rog... de regula toate cartusele compatibile... low cost sunt cartuse reincarcate. Putine cartuse low cost sunt... mai bune decat cele originale.

Link to comment
Share on other sites

Guest suflete

pana la urma le mai pot folosi pe aste fara a?le-am reincarcat am pus o banda pe patru pini de la cartusul negru,dar acum imi cere cartusul color pentru ca la asta nu am gasit nici-o solutie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines