Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest hackedat

Recomandare LED

Recommended Posts

Guest hackedat

Va salut baieti, doresc sa imi achizitionez un LED si il voi folosi in cea mai mare parte a timpului legat la PC sa vad bluray-uri. Bugetul este pana in 35 mil.

Dilema mea acum este intre http://www.reclama.ro.ro/ si http://www.reclama.ro.ro/

Acel Sony a fost in jur de 80 de mil cand a aparut si acum il dau cu 30 de mil, acum e lichidare de stoc sau ceva de genul ca nici nu e afisat in magazin, trebuie sa faci comanda sa ti-l aduca din depozit unde am vazut ca mai aveau decat 6.

(Nu ma intereseaza sa fie 3D faptul ca acest Sony este si 3D e doar un bonus.)

 

Eu as vrea sa iau Sony, niste baieti mi-au zis sa iau Panasonic pentru ca are display-ul IPS, puteti sa-mi spuneti de ce sa nu iau Sony sau de ce este mai bun Panasonic-ul cu niste argumente concrete daca se poate.

 

Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

De ce la inceput a fost...80 de milioane si mai apoi doar ....30?!?!?!Nu s-au gasit probabil oameni sa cumpere "firma '' nu calitatea produsului in sine!!!!Nu va faceti iluzii nici Sony nici Panasonic nu sint facute in ziua de azi ,acasa la mama lor: Made in Japan!!!A se vedea tel. mobil ,de exemplu, Nokia, MADE IN ROMANIA!!!!! si lista e lunga......Deci in ziua de azi,parerea mea este ca se vinde mai mult "firma"in sine decat ...calitatea produsului ,cum era pe vremuri!!!!

Link to comment
Share on other sites

Si oricum toate sunt gandite dupa principiul "garantia si o zi" asa ca vor tine dupa cum se nimereste sa ai noroc cand il cumperi.Totusi, daca ai fi spus televizor cu LED-uri atunci as fi inteles mai repede despre ce e vorba, tinad cont ca link-urile sunt filtrate. Daca vrei sa-si dea si altcineva cu parerea, scrie marcile celor doua televizoare si asa le cauta fiecare care vrea sa-ti dea un raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Guest hackedat

Asta cu Made in Japan nu e mister, ca nu de mult imi cautam acumulator toshiba pentru laptop care costa 100 euro si evident scria pe el Made in China, culmea de la reprezentanta.Iar daca te duci pe alibaba vand aia cu 4-7$ acelasi acumulator.In fine revenind la televizoare, scuze de abia acum am vazut ca link-urile au fost editate, nu stiam ca nu am voie sa postez url-uri cele doua televizoare fiind Sony KDL-40HX800 vs Panasonic TX-L37E30E.Eu vreau Sony dar unii baieti mi-au spus ca Panasonic e mai bun deoarece are display IPS, Sony avand ca si restul led-urilor/lcd-urilor display TN.Si m-am gandit automat la voi ca imi puteti da cel mai bun sfat, daca nu un electronist atunci cine.

Link to comment
Share on other sites

Nu tine de electronica, tine de preferinta proprie. Adica, le vezi functionand pe amandoua, le butonezi, si te decizi atunci comparand imaginea la amandoua, pe loc. Ca idee Panasonicul are un "pro", existenta mufelor USB care pot fi folosite pentru multimedia (de ce sa ai ditamai "tancul" de televizor daca nu poti baga stick-ul sa vezi un film ca lumea) iar la Sony nu se puncteaza nici macar ca optiune (a trebuit sa citesc manualul atent ca sa vad optiunea de USB). Ca si "cons" Panasonicul are diagonala mai mica.Totusi o ciudatenie in manualul celui Sony, pe care l-am gasit pe internet (4180174321.pdf), specifica ca "pixelii morti" nu constituie defectiune. Interesant...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines