Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
liviu-acy

Samnsung CW-25M064N

Recommended Posts

Defect ciudat ledu stby nu lumineaza nu ia nici o comanda ten +3,3v ok.ten +1.8v ok ten linie +103v si nu am gasit nici un scurt cond ok finalu de linie ok,am schimbat si procesoru dar nimic ,am scos si finalu de lini ,si totusi nu am impulsuri bo.procesor TDA12025pq/n1f80,cadre LA78045,MEMORIA 24C16,sursa STR W6750F,SASIU 16A,ASI DORI O SCHEMA,am schimbat si memoria,nu cunosc tens in stby .VA MULTUMESC.

Link to comment
Share on other sites

Dupa schema de la sasiul KS7A este cam mica tensiunea specificata de dvs doar 103v pt linii . pe schema apare 130v!! Cei 5v ii aveti in secundar la sursa??? Ati scos receptorul de infrarosu afara?? Ar trebui sa mergeti invers ,de la ledul de st-by si receptorul de infrarosu spre procesor sa vedeti ce si cum?!?!

Link to comment
Share on other sites

da Dane cred ca sa rezolvat, da a fost schimbat receptoru chiar si ledul ,dar pe magestrala de date scl si sda :pe scl aveam 4,6v iar pe sda 0v si din tel cand dadeam nu schimba deloc ten pe scl sda. dar ten de line este 103v in stby iar in on +130v.def este quartu 24.576000.i-am pus mai mic 2400014 a pornit dar nu am culoare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines