Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
dan cod

weller wmd1

Recommended Posts

Am o statie weller WMD1 si azi mi-a afisat F03.(am avut probleme cu reteaua de curent in zona)Acum statia functioneaza.Daca cumva cineva are tabelul de erori sau manualul service la statia asta,sau ceva date despre ea il rog sa le posteze.Multumesc mult.p.s. sper ca am posta corespunzator

Link to comment
Share on other sites

Salut DAN cum merge noua statie ,este mai performanta la partea de vacum sau are aceeasi parametrii?Eu sunt super multumit de cealalta ,i-am schimbat filtrele ,am schimbat mufa si am pus DSX80 si merge brici .

Salut.In primul rand ma bucur sa aud asta ,eram neimpacat daca nu era ok(imi place daca dau ceva la cineva sa fie multumit).Unde ai gasit mufa pentru DSX?Merge statia bine fara probleme,parca puterea este mai mare la vacuum dupa cum imi dau eu seama.Azi am patit cu ea treaba asta dar mergeam pe generator si ma gandesc sa nu fi vazut ea ceva eroare de alimentare.Pe retea nu mai face (intre timp a venit curentul).Ar fi bun un manual de asta am postat poate cineva are asa ceva si il pune la dispozitie.
Link to comment
Share on other sites

Salut DAN am intrat si eu in posesia uneia ti-am zis ca nu rezist mult si am luat-o cu HAP1, asa ca o am cu aer cald pt. smd iar cealalta o am pt.DSX80.,asa ca sunt si eu interesat de schema pt. service daca afli ceva da-mi si mie un semn.

Link to comment
Share on other sites

Partea de actionare este facuta cu un releu si tranzistor iar traseul l-am scurtat prin elminarea partii posterioare pe unde se mai pierdea aer .Am eliminat partea de filtre cu bureti si am adaptat un singur filtru pe absortie modelul de la WMD1.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines