Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
tudor_x19

sunerie defecta ? (nokia6310i)

Recommended Posts

Scoate acumulatorul,curata contactele cu o guma si baga'l la loc.

Daca nu e cu suparare..de care GUMA? Orbit? Five? Winterfresh.. sau vreo alta firma?!tudor_x19 telefonul trebuie desfacut..cel mai probabil unul dintre cele 2 arculete de la buzer nu mai face contact in placa! Asta in cel mai fericit caz..mai departe trebuie vazut!!
Link to comment
Share on other sites

@djdansmartVezi ca reclamele's interzise ! :da Oxidarea contactelor este cel mai frecvent caz intalnit care face ca la un consum mai mare dictat de functionarea motorasului de la vibratii sau de sonerie sa nu poata fi sustinut.

Sincer din atatia ani de GSM nu am auzit asa ceva! Deci sa o luam logic..telefonul emite (RF) si receptioneaza (fapt ce consuma cel mai mult) si nu poate sa sune,buzerul ala consumand cativa (zeci) miliamperi? Tu te auzi ce spui?? No comment!
Link to comment
Share on other sites

Oxidarea contactelor este cel mai frecvent caz intalnit care face ca la un consum mai mare dictat de functionarea motorasului de la vibratii sau de sonerie sa nu poata fi sustinut.

Interesanta teorie, insa nu se poate aplica si in cazul de fata. Acele presupuse contacte oxidate nu ar afecta sub nici o forma functionarea vibratorului si a soneriei. Cu siguranta ar afecta functionarea completa a telefonului(s-ar stinge .s.a.m.d.) sau ar face probleme circuitului de incarcare...Daca ar trebui sa ne luam dupa teoria asta atunci mai toate defectele s-ar rezolva prin curatarea acelor contacti....Cum iti explici ca etajul de RF functioneaza corect!!!! in conditiile in care acest "etaj" "suge" cel mai mult din acumulator cand este activ(cand iese din stand by)!!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines