Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cantec de legan


Recommended Posts

Nu am gasit un titlu mai potrivit pentru a caracteriza urmatoarele doua melodii. Prima este "Brahms lullaby" http://www.youtube.com/watch?v=aYdduJUzLsE iar a doua este "Music Box Dancer"

.

Istoria primeia, din partea mea, este ca am avut pe mana, mai demult, o cutiuta muzicala pentru copii, la reparat, care se agata deasupra patutului, "Infanta" parca se numea, cu arcul rupt. Atunci cred ca am auzit prima oara melodia, dar nu sunt sigur pentru ca si cand eram mic am mai avut ceva asemanator. A doua melodie face parte din soundtrack-ul de la Kill Bill ( (Eng): http://www.imdb.com/title/tt0266697/trivia ) si mi-a placut la prima ascultare. Interesant este ca la mine a doua melodie a activat memoria despre prima melodie. Ca fapt divers cautati istoria celei de a doua melodii si o sa fiti surprinsi cum a intrat in memoria colectiva (Eng): http://en.wikipedia.org/wiki/Music_Box_Dancer .

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines