Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator in clasa d pe lampi?

Guest neculea corneliu

Recommended Posts

Guest neculea corneliu

cred ca i-am obisnuit deja pe oameni cu cele mai ciudate intrebari.am lansat aceeasi intrebare si la sectiunea retro.a vazut sau auzit careva de amplifuri pe lampi in clasa d?ma gandeam ca oricum radioamatorismul in evolutia lui a lasat in urma tone de lampi de rf de puteri pana la doi kw si ar fi pacat sa nu poata folosi la nimic.cum ar fi un amplificator in clasa d cu iesire pe transformator de ferita?...cine a lucrat cu lampile stie cat de greu e sa egalezi performantele de frecventa si putere ale unei lampi de rf .si apoi de ce nu le-am converti in audio?cui nu i-ar conveni sa poata scoate cu doua lampi dintr-al doilea razboi mondial doi kw de muzica de cea mai buna calitate?nu tu radiatoare,aspect science fiction si in primul rand putere ,foarte multa putere.in plus scapam de transformatorul de iesire pe tole si cu o ferita de la un transceiver vechi ne-am facut treaba.

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Popular Days

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines