Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

distorsiuni amplificator


Recommended Posts

sa traiti. am o problema la o chinezarie de aplificator. denumirea e tare de tot SIDIXANP model AV-818.pe un canal dupa cateva momente de la pornire incepe sa distorsioneze.dati o idee de unde sa incep.

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pune-ti degetul pe tranzistorii finali (sau integrat) si vedeti daca se incalzesc excesiv. Verificati-i pe cei care se incing. Era bine daca ati fi dat mai multe detalii (ce are in final, tranzistoare sau integrate, ce tip).

Link to comment

nu stiu. sunt cu un deget in nas si celalalt in partea cealalta.......barbate daca nu ai priceput despre ce se discuta taci. toti suntem inteligenti...... daca nu ai de duce nu mai da cu presupusu,,,lasai pe oameni care stiu....si credema sunt cativa care stiu electronica de nu ai tu ideiii.....

Link to comment

Şi acele măsurători ale canalului defect, comparativ cuvalorile obţinute pe canalul care funcţionează, constituieo procedură de depanare în asemenea situaţii.Nu era cazul să vă inflamaţi din nimic, un amplificator stereocăruia îi funcţionează normal un canal este mai uşor de depanatprin această metodă, mai ales în situaţia în care nu se dispunede schema lui. Aşa că întrebarea mea o consider legitimă, însăceea ce e greu de înţeles este tocmai reacţia dvs.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines