Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
vikingul38

DVD NR.1 DIN CARREFOUR

Recommended Posts

salut :yawinkle: am cumparat din carrefour un dvd nr. 1 - cel mai ieftin...unde o fi fabricat ?...pt mine e bun...nu-l voi folosi destul de des...dar nu gasesc nimic despre el...are divx..merg orice cd cu filme, dvd, mp3...as dori sa stiu ce-i cu el...am vazut ca se poate vedea tipul(cu meniu si 4 cifre) nu-i dau de capat....n-am mai avut dvd si am intrat prin setari - are pt egalizare, sourund s.a.- nu stiu inca cum se comporta cu alte subtritari(vad ca are fontul destul de mare....discutii... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

99% sunt chinezeşti (inclusiv No. 1). Eu aveam o părere proastă despre No. 1, până am văuzut la o rudă de-a mea unul. Aparatul e bun, nu ţi se blochează discul (nu face fiţe la citirea discului); singura chestie nasoală la el e că "celula" care primeşte semnalul de la telecomandă e înclinată, şi din cauza asta cam de la 2-2,5 m no să-ţi mai meargă telecomanda (decât dacă o ridici foarteee sus)

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumesc de raspuns...il am asezat la circa 2,5 metri de pat...merge telecomanda....asa e putin inclinata...nu ma deranjeaza asta....merge bine am spus....cred ca merita banii....bag semnalul audio pe o minicombina(cu mp3) se aude ff. bine dupa egalizare si reglare....o sa fac o statie mica si o sa incerc o incinta (2) vpt...nu m-am hotarat asupra difuzoarelor...minicombina e ,,veryo'' 2x6 wati (daca scoate 3) si joasele nu le poate reda....apropo semnalul de la iesire pt. audio dintr-un tv cat e...cred ca e destul de mic...trebuie preamplificare si corectie??? :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.