Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema platinium sky2122


Recommended Posts

  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

posibil LA 4285 > schema apropiata de sasiu 3Y11sasiul acestui tv este E5S si se aseamana foarte bine cu sasiul 3Y11.dana2 cred ca are perfecta dreptate.cautati datasheetul LA4285 si comparati cu cablajul sasiului.

Link to comment

dupa datasheet si dupa cablaj se pare ca intradevar circuitul este LA4285.daca puteti sa-mi dati si schema sasiului ar fi perfect, pt ca la alimentarea acestui circuit , in serie mai am o dioda si o rezistenta de 1-2W care s-a inrosit si nu mai pot sa citesc valoarea lui dupa codul de culori.acum nu am tensiune de alimentare pe final.

Link to comment

sigur la4285.aveam schema pe un hard disk extern dar lenea era cam mare.ps: mi-am facut o baza de date cu scheme si dumpuri tv descarcate de pe acest forum si am de gand sa le redau forumului,astfel vom putea reconstrui acest minunat forum.rog si ceilalti colegi sa-mi urmeze exemplul.

Link to comment
  • 2 years later...
Guest Moliotu

Buna ziua, sunt nou pe aici și vă rog să mă scuzați dacă greșesc cu ceva. Am o problemă cu un Platinium sky2122 și anume, în mod AV funcționează normal dar când iau semnal de la cablu, sau antena de pe casă, nu mai am nici imagine nici sunet, ecran albastru; am schimbat selectorul de canale și nimic.Mă puteți ajuta cu un sfat? ce am văzut prin el: STV 5348/H-A5, LG 863324A, LA7...18 iar placa 5800-A3Y011-09 (02) Mulțumesc

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines